5.9.09

Presentació de l'Associació a Sueca



http://mimsueca.com/espec.htm



...

ACREA

Associació de Creadors Multidisciplinars de la Ribera

ACREA naix l´estiu de 2009 entre camps d´arròs i es presenta ara coincidint amb el 20 aniversari del MIM i l´inici de la sega a la marjal. Els seus integrants, un grup d’artistes multidisciplinaris, han decidit unir-se en este col·lectiu a fi que les seues diferents inquietuds creatives no acaben solitàries en un sequer. L´associació ACREA vol recolzar el seu talent i la seua sensibilitat i convertint-se en un refrescant ullal d´intercanvi i creació constant. En ACREA confluixen iniciatives, idees i projectes en comú en realitzacions artístiques amb una arrel comuna: La Ribera del Xúquer.

Tècniques plàstiques i música són els ingredients que conformen la primera performance o dripping dels artistes d´ACREA; una interessant proposta d´art efímer per a paladars exquisits. Arròs en art mostra a través d´un prisma contemporani el cultiu d’este preuat cereal i la transformació que experimenta el paisatge de la comarca de la Ribera al llarg d´un any de conreu. Un trosset de marjal al centre de Sueca amanit amb un bon grapat d´art. Bon profit!

LLOC I HORA

De 19:00 a 21:00h. Associació de Creadors Multidisciplinars de La Ribera (ACREA) amb la presentació del col·lectiu i Dripping ––acció interdisciplinar, contínua i irrepetible. (120’). Plaça Jaume I (Antic Sequer, davant del Casal de la Joventut)

Artistes i performancers: Marta Simeón, Xussa Català, Juanma Beltran, Joanjo Aguar, Yesi Andres, Juanfran Llinares , Aida Mañez/ Col·laboradors: Carlos Puchades, Anabel Calderón, María Navarro, Mª Carmen Redondo, Marisa Aguar, Helio Ibañez, Eugeni Alcañiz, Joan Santacreu, Aina Sanz, Ana Costa, David Viadel, Juanvi Campillo, Sabina Hueso, Carmen Vivó, David Pascual, Lucas Gracell, Joan Lopez, Abdo Alcañiz / Durada: 120 minuts





No hay comentarios:

Publicar un comentario